transit-club
  • Страница 1 из 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • »
Модератор форума: петрен  
Форум Форд Транзит » Жизнь и Форд Транзит » Мы и государство » Новые изменения в ПДД Украины ! от 5.03.09 (Кто чего знает об этом ?)
Новые изменения в ПДД Украины ! от 5.03.09
k750 Меня здесь нет
Меня здесь нет
Город: Сан-Комарик
Супергуру
Группа: Проверенные
3795 постов
Репутация: 169
Награды: 18
Дата: Пятница, 08.05.2009, 23:32 | Сообщение # 1
Изменения в Правилах дорожного движения

06.03.2009
05.03.2009 года Кабинет Министров Украины внёс изменения в Правила дорожного движения Украины. Изменения весьма серьёзные и достойные внимания. Теперь запрещается проведение контроля технического состояния транспортных средств (техосмотр) между периодическими техническими осмотрами, а также изменены многие скоростные ограничения (ограничения скорости движения в населённых пунктах и вне населённых пунктов). Допустимая скорость передвижения в населенных пунктах увеличена до 70 км/час, в населенных пунктах на дороге, которая имеет шесть и больше полос в обеих направлениях - 80 км/час, в населенных пунктах на дороге, которая имеет шесть и больше полос в обеих направлениях движения и установлен бетонный или другой отбойник - 90 км/час.
Транспортным средствам (кроме оговоренных в правилах случаев) на автомагистрали позволяется движение со скоростью 130 км/час, на другой дороге вне пределов населенных пунктов - 110 км/час, на дороге, которая проходит через населенные пункты, обозначенные знаком 5.47 - 90 км/час.
То есть теперь максимальная разрешенная скорость на автомагистралях – 130 км/ч (или до 150 км/ч – максимальная ненаказуемая скорость, за которую не могут оштрафовать). Но автомагистралей в Украине крайне мало, более жизненные случаи – обычные дороги вне населённых пунктов, на которых максимальная разрешенная скорость теперь 110 км/ч, и максимальная ненаказуемая скорость (не разрешенная, но и не влекущая штраф) – до 130 км/час.
Самое прискорбное, что про мотоциклы и мотоциклистов Кабинет Министров Украины просто забыл. Как это ни глупо, но максимальная скорость для мотоциклов (и мотоциклистов) остаётся 80 км/ч, максимальная ненаказуемая скорость до 100 км/ч. Мотоциклы с учётом последних изменений переходят в разряд тихоходных транспортных средств, как скутер или какая-нибудь гужевая повозка. Я не считаю, что мотоциклисты должны носиться по трассам со скоростями 200 км/ч и более, но и такой дискриминации мотоциклистов по отношению к автомобилистам не должно быть.
Источник - http://www.kmu.gov.ua/control/publis...t_id=197711388


divide et impera
Профиль
filosof15 Меня здесь нет
Меня здесь нет
Город: Мелитополь
Свой в доску
Группа: Проверенные
222 поста
Репутация: 21
Награды: 3
Дата: Вторник, 19.05.2009, 02:01 | Сообщение # 2
девиз мотоциклиста на современном спортбайке: НАС НЕ ДОГОНЯТ!
действительно абсурд! angry как можно ехать на мотоцикле до сотни, если некоторые из них могут на 1передаче до 120км/ч разгоняться sad


РЕНОПЕЛЬ МОВАСТЕР "04. L2H2, 2,5dci.
ТАВРИЯ "05 1,3Li
VOLVO 440 "93. 2.0і
0972992039, 0956170265 Юра
Профиль
@werewolf@ Меня здесь нет
Меня здесь нет
Город: есть и город
Транзитовед
Группа: Проверенные
547 постов
Репутация: 39
Награды: 4
Дата: Пятница, 22.05.2009, 21:39 | Сообщение # 3
а изминения то, зачетные smile

"Не показал поворот - напомнит Ф-1 , а пересек сплошную - тут уж извини, воздух-земля..."
йа плакалЪ :D
Профиль
Vlad73 Меня здесь нет
Меня здесь нет
Город: Каменец-Подольский(Укр.)
Супергуру
Группа: Проверенные
2483 поста
Репутация: 195
Награды: 16
Дата: Пятница, 22.05.2009, 21:52 | Сообщение # 4
о теперь мусорам урвётся куш!!! dollar

Ford Transit 2,2TDCI (2015) 125Т310 H2L3
Ford Tourneo Courier 1.5TDCI (2017)
моб 067382937(один)
Масло Petro-Canada для форумчан..
Профиль
zh170671iaa Меня здесь нет
Меня здесь нет
Город: Киев город-герой
Супергуру
Группа: Проверенные
9673 поста
Репутация: 381
Награды: 62
Дата: Четверг, 25.06.2009, 22:13 | Сообщение # 5
Верховная Рада в очередной раз отказалась предоставить милиции право насчитывать штрафные баллы водителям за правонарушения в сфере обеспечения безопасности дорожного движения.

За принятие законопроекта №3573 проголосовали 19 депутатов при минимально необходимых 226.

Законопроектом "О внесении изменений в некоторые законы о введении начисления штрафных баллов за правонарушения в сфере обеспечения безопасности дорожного движения" предусматривалось, что сведения о начисленных водителю транспортного средства штрафных баллов вносились бы в автоматизированную информационную систему регистрации, учета и контроля транспортных средств, их владельцев и правонарушений в сфере обеспечения безопасности дорожного движения и идентифицируются на талоне удостоверения водителя транспортного средства.

Инициатором законопроекта был Кабинет Министров.

Рада отказалась отправить соответствующий законопроект на повторное первое чтение, он отклонен.

------------------
Талоны предупреждений отменили ранее, да и смысл в них - у многих он похож на тряпочку, а запись о нарушении выгорает на солнце за одну поездку на юг.

Добавлено (25.06.2009, 22:02)
---------------------------------------------
А БЫЛИ ТАК БЛИЗКО..... sad , голосовали ЗА только регионалы, все остальные брызгали слюнями, как хорошо - проехать с Киева до Винныцы и получить писем счастья на 7500 грн - так они "воспитывают" :

"Верховная Рада Украины отклонила законопроект №3373 "О внесении изменений в Кодекс Украины об административных правонарушениях" о размерах штрафов за дорожно-транспортные нарушения.За принятие законопроекта в первом чтении проголосовали 165 народных депутатов из 437 присутствующих в сессионном зале.Сущность законопроекта заключалась в дифференциации размеров штрафов за дорожно-транспортные нарушения. В частности, размеры штрафов за некоторые дорожно-транспортные нарушения, которые не приводят к аварийным ситуациям, предлагалось оставить в старой редакции Кодекса Украины об административных правонарушениях.В частности, Рада отказалась уменьшить ныне действующие увеличенные штрафы за нарушение правил пользования ремнями безопасности и мотошлемами с 51-85 гривен до 3,4-8,5 гривен штрафа или до предупреждения.Кроме этого парламент отказался отменить ныне действующие штрафы за проезд на запрещающий сигнал светофора или жест регулировщика, а именно, отказался снизить штраф с 425-510 гривен до 85-170 гривен.За превышение скорости движения (более чем на 20 км/час) Рада отказалась снизить штраф с 255-340 гривен до предупреждения или штрафа от 8,5 гривен до 17 гривен. По материалам РБК-Украина"

Добавлено (25.06.2009, 22:13)
---------------------------------------------
Кто катается по Украине - тому будет интересно почитать - критический взгляд на всю "мурню" которую мутят ДАЙишники, есть несколько полезных моментов из серии - "как не платить штрафы" и "большие дыры в законодательстве". Статью привожу полностью, резать не стал - все как есть.

"
ВИСНОВОК
на проект Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо запровадження нарахування штрафних балів за правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху»

За результатами вивчення положень законопроекту вважаємо за необхідне висловити наступні зауваження і пропозиції щодо його змісту:

1. Із аналізу статті 42-1, якою пропонується доповнити Закон України «Про дорожній рух», видно, що нарахування штрафних балів пов’язано зі скоєнням водієм правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху. У випадку нарахування 30 і більше штрафних балів на протязі року з дня вчинення водієм транспортного засобу правопорушення на нього покладається обов’язок скласти теоретичний іспит з перевірки знань правил дорожнього руху. На перший погляд, такий захід не можна розцінювати як адміністративне стягнення, скоріше його можна віднести до інших заходів адміністративного примусу. Але якщо врахувати, що наслідком нескладання особою теоретичного іспиту або складення його з незадовільною оцінкою є вилучення посвідчення водія транспортного засобу і талону до нього, то стає очевидним, що фактично водій транспортного засобу за систематичне (два і більше) порушення Правил дорожнього руху (за скоєння кожного з них окремо він, до речі, вже був притягнутий до адміністративної відповідальності) позбавляється спеціального права, а саме права керування транспортними засобами. Отже, фактично йдеться про притягнення особи до адміністративної відповідальності і накладення стягнення, але у спосіб, не передбачений Кодексом України про адміністративні правопорушення (далі – КУпАП). З огляду на цю обставину виникає питання відповідності цих положень законопроекту вимогам статті 56 Конституції України, згідно з якими ніхто не може бути двічі притягнений до юридичної відповідальності одного виду за одне й те саме правопорушення (а за законопроектом штрафні бали нараховуються на підставі винесеної постанови про притягнення до адміністративної відповідальності).
Крім того, законопроектом передбачається, що посвідчення водія та талон до нього вилучаються в порядку, визначеному підзаконним актом. Але, враховуючи вищевикладене, Кабінет Міністрів України у даному випадку не повинен визначати порядок вилучення посвідчення водія транспортного засобу і талону до нього, оскільки така процедура передбачена на законодавчому рівні (КУпАП, Кримінальний кодекс України).
2. Як уже зазначалось, нарахування штрафних балів нерозривно пов’язано зі скоєнням адміністративних правопорушень. В зв’язку з цим доцільно проаналізувати дію ст.ст. 14-1, 251, 258 в редакції Закону України від 24 вересня 2008 року № 586 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення регулювання відносин у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху», оскільки вони безпосередньо стосуються і нарахування штрафних балів, запропонованих законопроектом, який розглядається.
Зазначеними статтями встановлено порядок виявлення та притягнення до адміністративної відповідальності за скоєння правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксованого за допомогою працюючих в автоматичному режимі спеціальних технічних засобів, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису чи засобів фото- і кінозйомки, відеозапису.
Недосконалість цих новел проявляється в тому, що ними встановлюється своєрідна презумпція вини власника транспортного засобу (ст. 14-1), на якого в разі фіксації правопорушення, вчиненого з використанням належного йому транспортного засобу фактично покладається обов’язок доводити відсутність своєї вини, причому уже після винесення постанови про накладення на нього адміністративного стягнення. В разі доповнення КУпАП положеннями про нарахування штрафних балів ця недосконалість закону лише посилиться. В обґрунтування цієї думки можна звернути увагу на наступні можливі ситуації:
а) на момент скоєння правопорушення, яке було зафіксовано за допомогою спеціальних технічних засобів, власник знаходився у відрядженні за тисячі кілометрів від місця його скоєння, а транспортним засобом керувала особа, якій видано довіреність на право володіння та користування цим транспортним засобом (кількість таких осіб законодавством не обмежується і досить непросто буде встановити, хто саме з них знаходився за кермом і скоїв правопорушення). Не зважаючи на це саме власник буде притягнутий до адміністративної відповідальності і саме йому відповідно до законопроекту будуть нараховані штрафні бали;
б) співвласниками транспортного засобу можуть бути декілька осіб, і всі вони мають право керувати, або користуватись ним. При цьому зовсім не обов’язково, щоб саме співвласник знаходився за кермом, для правомірного користування цим транспортним засобом достатньо, щоб він знаходився у ньому, а керувати транспортним засобом і скоїти правопорушення, яке буде зафіксовано за допомогою спеціальних технічних засобів, може третя особа, яка має посвідчення водія відповідної категорії. За логікою діючих статей КУпАП і законопроекту до адміністративної відповідальності в цьому випадку буде притягуватись співвласник, на ім’я якого зареєстрований транспортний засіб, і саме йому будуть нараховані штрафні бали;
в) власником транспортного засобу може бути особа, яка не є водієм, не має відповідного посвідчення. Власник користується цим автомобілем за допомогою водія за договором найму. Як і в попередніх випадках, до адміністративної відповідальності будуть притягувати саме власника транспортного засобу і, відповідно, нараховувати йому штрафні бали, хоча він взагалі не є суб’єктом цього правопорушення, оскільки він не є водієм; happy happy happy
{ТАКИЕ ВОТ У НАС ЗАКОТВОРЦЫ}
г) власником транспортного засобу є юридична особа. За правопорушення, які передбачені статтями КУпАП, відповідальність можуть нести виключно фізичні особи. Незрозуміло, кого і яким чином будуть притягувати до адміністративної відповідальності, і кому будуть нараховуватись штрафні бали. Очевидно, що в цьому випадку водій, який скоїв адміністративне правопорушення, взагалі уникає не тільки відповідальності, але і нарахування йому штрафних балів; surprised wacko
д) здійснення пасажирських перевезень на автобусному маршруті протяжністю понад п'ятсот кілометрів повинні здійснювати не менше як два водії. В разі скоєння ними під час руху по маршруту адміністративних правопорушень у сфері безпеки дорожнього руху, які будуть зафіксовані за допомогою спеціальних технічних засобів, вони обидва можуть уникнути відповідальності і, відповідно, їм також не будуть нараховані штрафні бали. Аналогічна ситуація буде з водіями, які займаються перевезенням вантажів на значну відстань («далекобійниками»).
Цей перелік можна було б продовжити, але навіть з цього видно, що одні водії опиняються в привілейованому положенні в порівнянні з іншими водіями, які є безпосередніми власниками транспортних засобів. Це не узгоджується з положеннями статті 24 Конституції України, за якою всі громадяни є рівними перед законом. Про нерівноправне становище свідчить також і той факт, що застосовувати штрафні бали можливо буде тільки щодо резидентів України, оскільки застосування цих заходів щодо іноземців – водіїв, які тимчасово знаходяться на території України, або перетинають її транзитом, або тимчасово працевлаштувались на території України, неможливе.
З вищевикладеного видно, що значна кількість правопорушників мають можливість не тільки уникати нарахування їм штрафних балів, а й взагалі ухилятись від адміністративної відповідальності, але законопроектом, на жаль, не пропонується удосконалення відповідних положень КУпАП.
Одночасно з цим слід звернути увагу на те, що характер скоєного адміністративного правопорушення або його наслідків не завжди відповідає кількості штрафних балів, які мають нараховуватись згідно з проектом. Так, притягнення до адміністративної відповідальності водія за керування транспортним засобом із забрудненим номерним знаком тягне нарахування 7 штрафних балів (ч. 5 ст. 121 КУпАП), а за спричинення пішоходу легких тілесних ушкоджень в результаті наїзду на нього (ст. 125 КУпАП) штрафні бали взагалі нараховуватись не будуть.
3. Статтею 30 КУпАП при накладенні такого адміністративного стягнення, як позбавлення права керування транспортними засобами, робиться виняток для певної категорії осіб, до яких відносять тих, хто користується транспортними засобами в зв’язку з інвалідністю, за винятком випадків керування в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння, а також у разі невиконання вимоги працівника міліції про зупинку транспортного засобу, залишення місця дорожньо-транспортної пригоди, учасником, якої є особа. Законопроектом же не робиться жодних винятків для цієї категорії осіб, тому в разі прийняття законопроекту інвалід може бути позбавлений прав керування транспортним засобом у випадку, коли 4 рази проїде з забрудненим номером і один раз з незастебнутим ременем безпеки. Це може привести до порушення вимог ст. 22 Конституції України, яка вимагає, щоб при прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів не допускалось звуження змісту та обсягу існуючих прав і свобод.
4. У статті 34 Закону України «Про дорожній рух» передбачено, що для автоматизованого обліку зареєстрованих транспортних засобів та відомостей про їх власників ведеться Єдиний державний реєстр. В той же час законопроектом передбачається, що відомості про нараховані водієві транспортного засобу штрафні бали вносяться до автоматизованої інформаційної системи реєстрації, обліку та контролю транспортних засобів, їх власників та правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху. З тексту законопроекту не зрозуміло, чи йдеться про один і той же реєстр, чи ці реєстри різняться між собою. Якщо це один і той же реєстр, то доцільно було б, щоб його назва в тексті закону була однаковою.
У той же час реалізація положень законопроекту в частині створення та функціонування автоматизованої інформаційної системи реєстрації, обліку та контролю транспортних засобів, їх власників та правопорушень у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, всупереч твердженню, яке міститься у Пояснювальній записці до проекту, потребуватиме певних бюджетних витрат (розробка відповідного програмного забезпечення, необхідність додаткової кількості комп’ютерної техніки та обладнання для неї, працевлаштування операторів, які будуть наповнювати та обслуговувати цей реєстр і таке інше). Аналогічно до цього певних бюджетних витрат потребуватиме випуск талонів до посвідчення водія транспортного засобу нового зразка, на яких згідно законопроекту буде нанесений відповідний носій ідентифікаційних даних (магнітна смужка, мікросхема тощо).
Тому відповідно до вимог частини другої статті 27 Бюджетного кодексу України та частини третьої статті 91 Регламенту Верховної Ради України до законопроекту необхідно додати відповідне фінансово-економічне обґрунтування та вказати джерела покриття бюджетних витрат.
5. Незрозумілим є положення законопроекту щодо використання талонів до посвідчення водія транспортного засобу як платіжних карток для сплати штрафів.
Відповідно до вимог Закону України «Про платіжні системи та переказ коштів в Україні» платіжна картка – це спеціальний платіжний засіб у вигляді емітованої в установленому законодавством порядку пластикової чи іншого виду картки, що використовується для ініціювання переказу коштів з рахунка платника або з відповідного рахунка банку з метою оплати вартості товарів і послуг, перерахування коштів зі своїх рахунків на рахунки інших осіб, отримання коштів у готівковій формі в касах банків через банківські автомати, а також здійснення інших операцій, передбачених відповідним договором.
Талони до посвідчення водія транспортного засобу є документом, який видається громадянам України відповідними структурними підрозділами Міністерства внутрішніх справ України, а платіжна картка є спеціальним платіжним засобом, емітованим банківською установою, є її власністю і має певний термін дії. Платіжна картка стає таким засобом після укладання відповідного договору з банком, відкриття відповідного банківського рахунку і внесення або перерахування певної суми грошей на цей рахунок.
Відтак не зрозуміло, як можна талон до посвідчення водія транспортного засобу, який видається громадянину, і платіжну картку, яка є власністю банка, поєднати в одне ціле, щоб цей предмет можна було використовувати для сплати штрафів.
6. Положення ст. 42-1, якою пропонується доповнити Закон України «Про дорожній рух», потребують також внесення доповнень до ч. 10 ст. 15 цього ж Закону, в якій дається перелік осіб, яким забороняється керування транспортними засобами.
7. Підсумовуючи викладене, Головне науково-експертне управління вважає, що замість громіздкого і недосконалого порядку нарахування штрафних балів доцільним було б внесення відповідних змін до статей КУпАП, які встановлюють відповідальність водіїв за порушення Правил дорожнього руху. Зазначеними змінами слід передбачити відповідальність за кваліфікуючою ознакою у вигляді систематичного порушення саме тих положень Правил дорожнього руху, за які пропонується нарахування штрафних балів. Справедливим адміністративним стягненням у цьому випадку буде позбавлення спеціального права – права керування транспортними засобами.

Узагальнюючий висновок: за результатами розгляду в першому читанні законопроект пропонуємо відхилити.

Керівник Головного управління В. І. Борденюк

Вик.: Ю.П. Матєров, тел. 235-79-22

" happy happy


Профиль
Marmon Меня здесь нет
Меня здесь нет
Город: Минск
Знаток
Группа: Проверенные
369 постов
Репутация: 19
Награды: 0
Дата: Пятница, 26.06.2009, 19:08 | Сообщение # 6
Что-то по ссылке нет темы cool

Tranzit, 2.5D,Bosh,F100, 1997г, г/п.
Профиль
zh170671iaa Меня здесь нет
Меня здесь нет
Город: Киев город-герой
Супергуру
Группа: Проверенные
9673 поста
Репутация: 381
Награды: 62
Дата: Вторник, 30.06.2009, 13:06 | Сообщение # 7
"ВИЗИРы" будут работать только в автоматическом режиме

В последнее время на ГАИ обрушился вал негативных публикаций, касающихся недостатков хорошо известного автомобилистам прибора "Визир", а также методов работы с ним.

То тут, то там все громче звучат заявления о том, что раз прибор находится в руках инспектора, то и говорить о работе "Визира" в автоматическом режиме нельзя, пишут Факты.
В то же время никто не отрицает, что аварийность на украинских дорогах сократилась (более чем на 40 процентов) во многом благодаря "Визиру". Поэтому отказываться от него в МВД не собираются, хоть к замечаниям водителей и прислушиваются. И вносят коррективы в свою работу.
Согласно распоряжению Юрия Луценко, всех сотрудников ГАИ обязали нести службу с применением фото- и видеозаписывающей аппаратуры только в форменной одежде, с нагрудным знаком и на служебном автотранспорте (раньше допускалось, чтобы инспекторы Госавтоинспекции вели скрытое наблюдение на "гражданских" автомобилях).
Кроме того, на днях начальник Департамента ГАИ МВД Украины Сергей Коломиец заявил, что в ближайшее время все "Визиры" будут стоять на штативах, а инспектор - находиться рядом и работать по своей линии: выявлять другие нарушения, в то время как прибор будет фиксировать нарушения автоматически.
С сегодняшнего дня в Киеве все "Визиры" начинают вести контроль за движением транспортных средств только со специальных штативов. Об этом заявил начальник столичной Госавтоинспекции Анатолий Сиренко. Теперь, по словам начальника Киевской ГАИ, водители больше не увидят в столице инспектора ДПС с "Визиром" в руках. И напомнил, что о любых нарушениях со стороны работников ГАИ его можно информировать лично по телефону 270-60-41 либо по телефону горячей линии столичной ГАИ 483-70-64.
=========
Однако.... я думал будет стоять ГАИшник и держать ВИЗИРЬ на палке , повыше...... и при деле , и не пьет, чтобы руки не трусились..... happy


Профиль
alutek Меня здесь нет
Меня здесь нет
Город: Украина
Знаток
Группа: Проверенные
304 поста
Репутация: 8
Награды: 0
Дата: Пятница, 30.04.2010, 07:59 | Сообщение # 8
Но есть и много других изменений, которые поиспортят настроение всем. Вчера поехал ставить авто на учет, в техпаспорте есть запись, что отсутствует номер дв-ля, а мне говорят, что без номера дв-ля, нельзя уже ни снимать ни ставить на учет. Теперь если незахотят промутиться, прейдется ч-з суд, но это время. Но а потом, при продаже, переоборудовании, как быть? А сколько таких автомобилей.

Ситроен Берлинго 2003 года который я продал 2 года назад, хотели снять с учета, не сняли, номер дв-ля поврежден корозиеей, плохо читается, так это авто 2003года! А что говорить про Фиаты Дукато, Ивеко, да есть такие марки, что номер дв-ля действительно подвержен корозии, Что теперь делать.

Из киевлян может кто знает, говорят, что есть в Киеве контора, которая занимается нанесением номеров на дв-ль, кузов, официально, на законных основаниях.


Транзит Conect 2005 пасс.
Профиль
k750 Меня здесь нет
Меня здесь нет
Город: Сан-Комарик
Супергуру
Группа: Проверенные
3795 постов
Репутация: 169
Награды: 18
Дата: Пятница, 30.04.2010, 09:16 | Сообщение # 9
Кстати про визири ,вчера наблюдал как снимали машины на него с рук, знак стоянка запрещена в районе вокзала,а вокруг рядом платные парковки,причём заняты ими все места где можно стать, и все по всему многомиллионному городу на одну фамилию)) нужно будет как время появится составить карту парковок и кто владелец !
А вокруг парковок везде ездят гаи и делоет видео причём по кругу не утруждаясь !
народ который ставит машины стоимостью от 30 тыс уе странный ,экономит 2 гр а договорится можно при желании и за 1 )) Я понимаю что лень идти становится уже и 200 метров если не хочется ни платить ни ставить в неположенном месте.
А про номера двигателей вперые слышу.
У меня в техпаспорте он просто не указан ,на момент приобретения машины они не указывались, серийный номер кузова и всё, номер на двигателе есть,даже много у меня, ржавые но все хорошо читаемые и не уничтоженные не спиленные ни корозией !


divide et impera
Профиль
zh170671iaa Меня здесь нет
Меня здесь нет
Город: Киев город-герой
Супергуру
Группа: Проверенные
9673 поста
Репутация: 381
Награды: 62
Дата: Пятница, 30.04.2010, 12:00 | Сообщение # 10
Quote (alutek)
Из киевлян может кто знает, говорят, что есть в Киеве контора, которая занимается нанесением номеров на дв-ль, кузов, официально, на законных основаниях.

есть фирма, я писал раньше.

В соответствии с п.15 Постановы №1388,
Державна реєстрація (перереєстрація), зняття з обліку транспортних засобів, крім випадків вибракування їх у цілому, без ідентифікаційного номера або із знищеними, пошкодженими (один чи кілька символів номера візуально не визначаються) чи підробленими (змінено один або кілька символів номера, замінено панель (табличку) або частину панелі (таблички) з номером) ідентифікаційними номерами складових частин (кузова, шасі, рами, двигуна) не допускається

На самостійно сконструйовані транспортні засоби та на зареєстровані в підрозділах Державтоінспекції транспортні засоби із знищеними ідентифікаційними номерами їх складових частин (кузова, шасі, рами, двигуна) або на транспортні засоби, ідентифікаційні номери складових частин яких пошкоджені під впливом корозії, знищені (пошкоджені) чи підроблені внаслідок незаконного заволодіння або в разі, коли проведена заміна таких складових частин після дорожньо-транспортної пригоди, наносяться спеціальні індивідуальні номери чи здійснюється дублювання первинних ідентифікаційних номерів складових частин (у разі встановлення відповідності ідентифікаційного номера таким засобам) згідно з вимогами міжнародних і державних стандартів.
У такому разі до реєстраційних документів та Єдиного державного реєстру Державтоінспекції вносяться в установленому МВС порядку відповідні відмітки.
Комбінація символів, порядок їх нанесення та залучення до їх нанесення спеціалізованих підприємств визначається МВС.

Quote (alutek)
Из киевлян может кто знает

Науково-досліднецке бюро експертиз "САНТАДОР" г Киев. Краснозвёзный проспект 12. тел 044-249-86-43,и 249-86-65.

Добавлено (30.04.2010, 12:00)
---------------------------------------------

Quote (alutek)
Вчера поехал ставить авто на учет, в техпаспорте есть запись, что отсутствует номер дв-ля, а мне говорят, что без номера дв-ля, нельзя уже ни снимать ни ставить на учет

в таком случае только выбраковка с базы, без следующей постановки на учет.
это авто изначально на учет было поставлено с отметкой "без права отчуждения".


Профиль
Форум Форд Транзит » Жизнь и Форд Транзит » Мы и государство » Новые изменения в ПДД Украины ! от 5.03.09 (Кто чего знает об этом ?)
  • Страница 1 из 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • »
Поиск:

СЕГОДНЯ ФОРУМ ПОСЕТИЛИ: VladDistr