transit-club
Модератор форума: петрен  
Ваши любимые анекдоты:)
тарасевичь Меня здесь нет
Меня здесь нет
Супергуру
2051 пост
Награды: 5
Дата: Понедельник, 04.01.2016, 23:42 | Сообщение # 1241
Радио эфир:
Передайте моему дорогому папочке поздравления с праздником от всего сердца до члена!
DJ в шоке:
До чего-о?!
Я говорю:"
Дочь Лена!"

бегемот 85г. 2.5дизель. манипулятор. блокировка диффа.
http://autogatchina.ru/
Профиль Сайт
zh170671iaa Меня здесь нет
Меня здесь нет
Супергуру
9673 поста
Награды: 62
Дата: Понедельник, 04.01.2016, 23:42 | Сообщение # 1242
Вот анекдот , так анекдот:

""""Включил диктофон и пошел общаться. инспектор прав не разъяснял, составил сперва постанову, а потом протокол, но суть в следующем:я вину не отрицал - основой жалобы было нарушение инспектором моих прав и своих инструкций при привлечении меня к ответственности.
Результат: постанова скасована, аудиозапись приложена в качестве доказательства к материалам дела.Собственно говоря я не возражал, что я нарушил, но если я нарушитель - то привлеките меня в соответствии с требованиями Закона!А если не умеют по закону - то незаконно и само привлечение к ответственности.. . Законы должны облегчать жизнь, а не отравлять её. """""""

АДМІНІСТРАТИВНИЙ ПОЗОВ

Я, ************ , 24.08.2009 отримав від прапорщика Куваліна Олександра Яковича (П.І.Б. - нерозбірливо) постанову № АН 033775 від 24.08.2009 та протокол про адміністративне правопорушення від 24.08.2009 № АН 077622. У вказаній Постанові зазначено, що я 24.08.2009 о 11 год. 15 хв., рухався зі швидкістю 83 км/год., за що мене притягнуто до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу 255 гривень. Насправді я рухався зі швидкістю близько 75 км/год, працівників ДАІ бачив заздалегідь, швидкісний режим контролював. На вимогу працівника ДАІ зупинився. Мені на приладі ВІЗИР було продемонстровано два фото – явно збільшених на екрані. На одному фото був мій автомобіль і вказана швидкість 83 км/год., на другому 63 км/год. Оскільки я був впевнений, що швидкісний режим мною перевищено не було, то попрохав показати відеозапис порушення, на що отримав відмову, бо нібито це неможливо, тому що файл вже скинуто до архіву. Моє заперечення щодо різкої зміни швидкості на фото пояснили тим, що нібито я почав гальмувати після зупинки, але Зупиняли мене вже в безпосередній близькості, коли мій автомобіль був вже поруч з приладом і я не був у кадрі. Потім працівник ДАІ склав відносно мене постанову та протокол, на мої заперечення, що в пред’явлені доказів мені відмовлено ним неправомірно - не реагував, прав не роз’ясняв, про що я вказав в протоколі. Якщо навіть я дійсно порушив ПДР, то все одно притягнення до адміністративної відповідальності моє відбуватись на законних підставах, а не інспектором, який виносить постанову фактично без достатніх доказів.

Вважаю, що вищезазначена Постанова підлягає скасуванню з наступних підстав:
1. Прилад, яким проводився нагляд за дорожнім рухом з метою фіксації порушень ПДР, не є автоматичним засобом фото- чи відеофіксації, оскільки він знаходиться у співробітника ДАІ, керується ним безпосередньо або через комп’ютер (визначаються ті параметри, які фіксуються приладом, зокрема, швидкість, абощо, об’єкт зйомки, її режими, кут огляду приладу, тощо). Між тим, ст.14-1 КпАП України передбачає, що для її застосування необхідно, щоб фіксація велася саме засобами фото-, кіно- або відео- зйомки, які працюють у автоматичному режимі. За таких умов, така фіксація не відповідає вимогам закону.
2. Також, згідно «Методичних рекомендацій по роботі з радіолокаційним прибором відео записуючим вимірювачем швидкості «Візір» (які безумовно є інструкцією по використанню технічного засобу «Візір» і не можуть суперечити «Керівництву з експлуатації») що входить до комплекту поставки технічного засобу «Візір»:
- «Основні технічні характеристики» встановлюють «максимальну дальність вимірювання на рiвнiй дорозі 400 метрів»;
- розділ 3 «Призначення кнопок керування ВШ» – пп. 1, в режимі «Обзор» містить опис віддалення, та наближення об’єкта спостереження;
- розділ 5 «Робота з приладом» – Режим «Фото» ч.2, гласить: «Контроль у режимі “Фото” рекомендуємо здійснювати методом ведення цілі та натискати кнопку “Контроль” у той момент, коли на кольоровому дисплеї приладу відображається один автомобіль …».
Але прапорщик продемонстрував мені два фото на одному з яких я побачив позначену швидкість 63 км/год. На моє питання: «В чому, в такому разі моє порушення?»,- він відповів, що то не те фото і на ньому зазначена швидкість мого авто, під час гальмування. Через деякий час він продемонстрував мені друге фото на якому швидкість вже була 83 км/год. Продемонструвати мені весь відеозапис він відмовився.
До того ж, у постанові відсутні вказівки на те, хто саме проводив фото фіксацію. Між тим, це повинно бути зафіксовано, тим більше, що у відповідності до п.13.2 Інструкції з діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС України (затверджено Наказом МВС 13.11.2006 № 1111), до використання спеціальних засобів нагляду за дорожнім рухом допускаються лише співробітники, які вивчили інструкції та склали заліки з використання цих приладів. Тому при оцінці як законності, так і достовірності фіксації порушень ПДР необхідно мати відомості про цих співробітників.
3. Складена Постанова не відповідає формі, затвердженої Інструкцією з оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення (затв. наказом МВС №185 від 22.02.2001), що є грубим порушенням.
4. Стаття 268 КУпАП вказує, що особа, яка притягається до адміністративної відповідальності має право: знайомитися з матеріалами справи, давати пояснення, подавати докази, заявляти клопотання; при розгляді справи користуватися юридичною допомогою адвоката, іншого фахівця у галузі права, який за законом має право на надання правової допомоги особисто чи за дорученням юридичної особи, виступати рідною мовою і користуватися послугами перекладача, якщо не володіє мовою, якою ведеться провадження; оскаржити постанову по справі, - що було порушено при винесенні вказаної постанови.

5. Постанова винесена без дотримання ст. 33 КУпАП, що також порушує мої права.
6. Інспектор ДАІ постановив стягнути з мене через 15 діб, у разі несплати штрафу – суму подвійного штрафу, чим перевищив свої права, оскільки примусовим стягненням міліція працівник ДАІ займатися не повинен, а вказівки виконавчий службі надавати поза межами компетенції інспектора ДАІ.
За таких умов, така фіксація не відповідає вимогам закону.
Частина 2 Статті 71 Кодексу адміністративного судочинства «Обов'язок доказування» встановлює:
«В адміністративних справах про протиправність рішень, дій чи бездіяльності суб'єкта владних повноважень обов'язок щодо доказування правомірності свого рішення, дії чи бездіяльності покладається на відповідача, якщо він заперечує проти адміністративного позову.» Тобто доводити наявність порушення повинен співробітник ДАІ (відповідач), а не я (позивач).
Матеріали адміністративної справи не містять жодного переконливого та отриманого законним шляхом доказу вчинення мною правопорушення.
Скарга подається до суду за місцем мого проживання відповідно до ч.2 ст. 19 Кодексу адміністративного судочинства України та Постанови №2 Пленуму Вищого Адміністративного Суду України від 6 березня 2008 року.
Відповідно до ст. 288 КУпАП України особа, яка оскаржила постанову у справі про адміністративне правопорушення, звільняється від сплати державного мита.
На підставі викладеного, керуючись ст. 55 Конституції України, ст.ст..4, 6, 17 КАС України, ст.ст.287, 288, 289 КУпАП України ПРОШУ СУД:

Добавлено (13.11.2009, 21:33)
---------------------------------------------
ну не анекдот? biggrin

В Одессе девушка-пешеход сбила мотоциклиста и убежала
proUA / 13.11.2009 11:46

12 ноября в Одессе произошло ДТП, в котором мотоциклист наехал на девушку-пешехода и в результате инцидента получил повреждения. Об этом сообщает пресс-служба областной Госавтоинспекции, передает «Думская.net».

Водитель мотоцикла двигался в сторону улицы Вильямса, но напротив дома №90 по ул. А. Королева совершил наезд на неустановленную девушку-пешехода, которая перебегала проезжую часть в неположенном месте.

В результате наезда мотоциклист упал и получил телесные повреждения. Девушка же с места происшествия быстро скрылась.

Sirrega Меня здесь нет
Меня здесь нет
Супергуру
4219 постов
Награды: 10
Дата: Понедельник, 04.01.2016, 23:42 | Сообщение # 1243
Американские программисты очень долго не могли понять,
почему их русские коллеги при зависании Windows
всё время повторяют фразу "твой кролик написАл" (Your Bunny Wrote)

2.5TD Lucas EPIC 150L '92
SLAKI Меня здесь нет
Меня здесь нет
Транзитовед
627 постов
Награды: 13
Дата: Понедельник, 04.01.2016, 23:42 | Сообщение # 1244
Quote (Sirrega)
(Your Bunny Wrote)

happy happy happy happy happy happy happy happy happy

FORD TRANSIT 100L 91 г.в 2.0 бензин
[url=http://www.avtobeginner.ru]
-=torpedo=- Меня здесь нет
Меня здесь нет
Модератор
Супергуру
1734 поста
Награды: 25
Дата: Понедельник, 04.01.2016, 23:43 | Сообщение # 1245
Quote (Sirrega)
(Your Bunny Wrote)

happy happy happy happy
ай мля! уписываюсь!

"НУ ТУПЫыыЕ!!!!"!!!!

Добавлено (26.11.2009, 21:04)
-папа,а что это висит на стене?
-сабля!
-что,бля?
-Спи Бля! Чмо Бля!

Добавлено (26.11.2009, 21:11)

Quote (черный_чак)
Вот сижу и думаю,кто из знакомых мог приколоться?

может кто по радио такой вот развод заказал?!
кто такой радиолюбитель?

Mazda -bosozoku
KIA -sportik
Largus -shuttle
Профиль Авто
Кровельных-дел-мастер Меня здесь нет
Меня здесь нет
Знаток
487 постов
Награды: 9
Дата: Понедельник, 04.01.2016, 23:43 | Сообщение # 1246
Quote (Sirrega)
"твой кролик написАл" (Your Bunny Wrote)
-зачёт!
Из той же серии: с товарищами постоянно применяю фразу "Нас это возле птицы" т.е. "Нас это near bird"

Добавлено (27.11.2009, 15:46)
Вот ещё трудности перевода: амфитропная асфиксия что в переводе на русский с медицинского - жаба задушила

FORD Transit 80 2000 2,5D Краб
www.ati.com.ua/krovelnie-materiali-v-krimu_bbc_731957.html
Профиль Сайт
nemez Меня здесь нет
Меня здесь нет
Местный
126 постов
Награды: 0
Дата: Понедельник, 04.01.2016, 23:43 | Сообщение # 1247
У Лены фамилия Головач. (Анекдот про радиостанцию от Тарасевич)
Это по последним данным разведки.

Добавлено (28.11.2009, 16:45)
В одном Московском магазине КНИГИ. Заходит покупатель и спрашивает: Здравствуйте , у вас Mein Kampf (майн кампф) есть?
Продавщица: у нас база по автору -кто автор?
Покупатель:Гитлер.
Продавщица - другой продавщице : Кать ,глянь у нас автор Гитлер, май кайф есть?
Покупатель У Б Е Ж А Л !

P.S. Не смешно не разу,зато жизнь!

Ford transit 1994 2.5D 70 сил короткий, низкий.
MB 190D 1985 2.0
Профиль Сайт
Меня здесь нет
Супергуру
9673 поста
Дата: Понедельник, 04.01.2016, 23:43 | Сообщение # 1248
Известно, как поступили с ГАИ и вообще полицией в Грузии. Но вот интересные разговоры пошли в России, причём от правящей партии: «Единая Россия» предложила кардинальный способ борьбы с произволом в системе МВД. Министру Рашиду Нургалиеву предложили не заниматься реформами, а просто ликвидировать ведомство. Единороссы откликнулись на призыв Дмитрия Медведева бороться с произволом в МВД. Министерство в нынешней ситуации не получится реформировать, его можно только ликвидировать, заявляют в партии.

ОЧЕНЬ ЖАЛЬ, НО СКОРЕЕ ПОХОЖЕ НА АНЕКДОТ.

Добавлено (28.11.2009, 23:16)
Видеоприложение :

http://www.youtube.com/watch?v=prWHYLNHDR8

Прикрепления: 7795170.jpeg (34.2 Kb)

Меня здесь нет
Супергуру
9673 поста
Дата: Понедельник, 04.01.2016, 23:43 | Сообщение # 1249
Подходит маленький мальчик к милиционеру и спрашивает:
- Скажите, дядя милиционер, а зачем у вас на фуражке вот этот хлястик пришит?
Милиционер, гордо расправив плечи, отвечает:
- Понимаешь, малыш, Когда мы гонимся за преступником на машине, я высовываюсь из окна, чтобы стрелять, а на бороду опускаю хлястик, чтобы фуражка не слетела. Вот.
- Понимаю, - говорит малыш, - А папа мне рассказывал, что хлястик нужен для того, чтобы у вас хавальник не разнесло, когда в свисток дуете...

Прикрепления: 3171664.jpg (66.1 Kb)

Кровельных-дел-мастер Меня здесь нет
Меня здесь нет
Знаток
487 постов
Награды: 9
Дата: Понедельник, 04.01.2016, 23:43 | Сообщение # 1250
Насчёт свистка - реальная история:
По городу еду, лето, солнце, окошки открыты - кайф!
Тут слышу - свист! Причём свисток стремительно приближается. Смотрю по сторонам, по зеркалам, думаю Гайцы тормозят а я провтыкал. Притормаживаю.
Тут вижу, навстречу ППСный бобик мчит. Старый, ушатаный. Из бобика мент попояс вылез и вовсю свистит в свисток. Типа сирена у них не пашет, сигнал наверняка тоже. Требуют уступить дорогу.
Поулыбался.

Им бы ещё два флажка - синий и красный и ещё двух курсантов в окна - типа проблесковые мячки.

FORD Transit 80 2000 2,5D Краб
www.ati.com.ua/krovelnie-materiali-v-krimu_bbc_731957.html
Профиль Сайт
Поиск:

СЕГОДНЯ ФОРУМ ПОСЕТИЛИ: transit150, малыш31, BoozyteuR, ОлегА, петрен, Shrek, Trans025, Tema0900, эйван, nikola1964, Musha, Darnasus, vlad78, Transford, Dimarik50рус, vit41282, ПахаКарелия